Λίγα λόγια για εμάς.

δεν λέμε όχι σε μία νέα ιδέα σας…
…ακόμα και όταν δεν έχει γίνει ποτέ!

Ετικετοποιία MultiStick Labels A.E.

Η ετικετοποιία MultiStick Labels A.E. ιδρύθηκε το 1990 με έδρα την Πάτρα και στόχο την παραγωγή αυτοκόλλητων ετικετών σε ρολό.
Με κοντά μισό αιώνα πείρας και τεχνογνωσίας στο κλάδο της έντυπης ετικέτας φιλοδοξούμε να γίνουμε ο αχώριστος συνεργάτης σας σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στο χώρο των γραφικών τεχνών.
Η πολιτική της εταιρίας επιβάλλει οργάνωση και προγραμματισμό σε κάθε φάση της παραγωγής, διαρκή ποιοτικό έλεγχο και συνεχή έρευνα και επιμόρφωση στον τομέα μας.
Τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας επιτρέπουν να υλοποιούμε κάθε σας ιδέα στον ταχύτερο δυνατό χρόνο και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη σε αυτοκόλλητες ετικέτες υψηλών προδιαγραφών, σε οποιοδήποτε δυνατή διάσταση και υλικό και σας προτείνουμε άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε σας πρόταση.

Πιστοποιήσεις

MULTISTICK TUV ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η επιχείρηση έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο TAH-EN ISO 9001:2015 της TUV CERT AUSTRIA.

Οι προμηθευτές μας

Πολιτική Ποιότητας

Η MultiStick Labels AE διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για την παραγωγή αυτοκόλλητων ετικετών σε ρολό. Η Διοίκηση της εταιρείας αναγνωρίζει την υποχρέωσή της και αποδέχεται τις ευθύνες της για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων καθώς και και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με σεβασμό προς το περιβάλλον, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους κανόνες υγείας και ασφάλειας κατά την εργασία.

Οι στόχοι της εταιρείαςείναι:

  • να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών της,
  • να παρουσιάζει αυξανόμενα οικονομικά μεγέθη,
  • να βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της.

Προκειμένου η MultiStick Labels AE να βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 έτσι ώστε όλες οι διεργασίες που επιδρούν στην ποιότητα να είναι ελεγχόμενες και αποτελεσματικές.

Η  Διοίκηση της εταιρείας δεσμεύεται :

  • να εξασφαλίζει όλους τους πόρους που είναι αναγκαίοι για την επίτευξη των στόχων της αλλά και για τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικότητας του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας,
  • να τηρεί τις συμβατικές της υποχρεώσεις,
  • να εκτελεί τα καθήκοντά της σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας,
  • να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της νομοθεσίας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της,
  • να συνεργάζεται με προμηθευτές οι οποίοι έχουν αξιολογηθεί σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ικανότητα τους να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις της επιχείρησης

Ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας έχει σαφή δικαιοδοσία και οργανωτική ελευθερία προκειμένου να εντοπίζει προβλήματα ποιότητας, να εισάγει, να συνιστά ή να προσφέρει λύσεις και να επιβεβαιώνει την εφαρμογή των λύσεων αυτών.

ΕΣΠΑ BENNER PDF

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας
επικοινωνήστε μαζί μας.