Ετικέτες για Τρόφιμα

Όμορφες, ανθεκτικές ετικέτες

Εφόσον οι ετικέτες τροφίμων μπορούν να είναι για φρούτα, λαχανικά, σάλτσες, σνακ, καρυκεύματα, καρυκεύματα και πολλά άλλα, πρέπει να είναι αρκετά ευπροσάρμοστα ώστε να αντέχουν σε ορισμένες περιβαλλοντικές συνθήκες όπως υγρασία, ηλιακό φως και χημικά. Ξέρουμε την κατάλληλη μέθοδο για την παραγωγή ετικετών προϊόντων τροφίμων που μπορούν να αντέξουν απόλυτα τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Ετικέτες για
Μέλια

Δοκιμάστε τους λάτρεις του μελιού με ετικέτες μελιού που δείχνουν τόσο υπέροχες όσο η γεύση του προϊόντος σας. Μπορούμε να εκτυπώσουμε ετικέτες για όλα τα είδη συσκευασίας όπως γυάλινα βάζα, πλαστικά δοχεία και συμπιεσμένα μπουκάλια. Ας σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε όμορφες ετικέτες που θα ενισχύσουν το εμπορικό σήμα σας και θα προσελκύσουν πελάτες όπως οι μέλισσες στο μέλι.

Ετικέτες για
Φρούτα και Λαχανικά

Η εκτύπωση και η παραγωγή ετικετών μπορεί να είναι μια πολύπλοκη διαδικασία είτε χρειάζεστε ετικέτα φράουλας είτε αυτοκόλλητο μήλων επειδή πρέπει να αντέχουν σε διαφορετικές θερμοκρασίες, σταθερό χειρισμό, υγρασία και πολλά άλλα. Όχι μόνο οι ετικέτες σας θα τυπωθούν με πιστοποιημένα υλικά και θα έχουν καθαρά γραφικά και ζωντανά χρώματα.

Ετικέτες για
προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες για ετικέτες για τυριά, ετικέτες για ψάρια, ετικέτες για κρέατα, ετικέτες για κατεψυγμένα τρόφιμα και άλλα συναφή προϊόντα. Κόλλες κατάψυξης και κόλλες βαθιάς κατάψυξης με δυνατή προστασία του εικαστικού σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες χειρισμού, μεταφοράς και αποθήκευσης είναι χαρακτηριστικά που καλύπτουμε απόλυτα με την εμπειρία και τεχνογνωσία μας.

Κατηγορίες προϊόντων

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας
επικοινωνήστε μαζί μας.